Åbylund, Linköping

Åbylundsgatan 48

Såld
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig tvåa med låg avgift och härlig balkong i trivsamma Åbylund

Charmig tvåa med låg avgift och härlig balkong i trivsamma Åbylund

Varmt välkommen till denna tvårummare om 51 kvadratmeter i trygga Åbylund. Här finner du en välplanerad, öppen och ljus lägenhet med bra förvaringsmöjligheter, optimal planlösning och sociala ytor. Därutöver erbjuder bostaden även ett fint ljusinsläpp. Här finns ett öppet och socialt vardagsrum där du direkt når balkongen ifrån samt ett funktionellt och ljust kök med plats för matbord. Lägenheten har ett luftigt stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Duschrum med wc, handfat som även är förberett för tvättmaskin. Bostadens balkong bjuder på sol från morgon till eftermiddag.

Riksbyggen Linköpingshus nr 10 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och stort utbud av gemensamma aktiviteter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, gym, övernattningslägenhet, soprum och cykelrum. I månadsavgiften om 2 544 kronor ingår tv, vatten, värme och förråd.

Här i Åbylund är det lätt att trivas och läget på Åbylundsgatan är lika eftertraktat som det är fenomenalt, här bor du centralt och lugnt i klassiska kvarter med goda kommunikationer. Universitetet ligger enbart en kortare cykelpromenad bort. Fina omgivningar med närhet till Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. Handelsområdet Tornby ligger enbart en kortare promenad eller cykeltur bort. I området finns matbutiker, restauranger, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggning, bra kommunikationer och busshållplats, perfekt för ett par, eller dig som letar efter ett boende med närhet till allt.

Tillträde kan ske snabbt. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna