Linghem, Linghem

Himnavägen 62

Såld
  • 2 rum
  • 66,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och smart planerad tvårumslägenhet med attraktivt, naturnära och lugnt läge

Välkommen till Linghem och denna tvåa tillhörande en välskött, solid och aktiv förening med god ekonomi.

Välkommen till denna ljusa hörnlägenhet om två rum och kök på bästa läget i föreningen . Det finns mycket att tycka om med denna lägenhet, bland annat att den har bra planlösning och bra förvaring. Tack vare att lägenheten är så välplanerad finns här plats för det mesta man vill ha i hemmet.

Lägenheten består av en inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och trevliga vardagsrummet finns fönster åt två håll vilket ger härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet går du direkt ut till det härliga uterummet. Köket är lite äldre och ljust med bra förvaringsmöjligheter, rejäl köksbänk och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är funktionellt med dusch, toalett, handfat och tvättmaskin. Det stora och ljusa sovrummet har vita väggar och mörkt golv och erbjuder plats för dubbelsäng, här finns två garderober för bra förvaring. Lägenheten erbjuder även en stor klädkammare och ett bra förråd på framsidan. Trädgården är lagom stor med uppväxt häck och gräsmatta. Här har man möjlighet att göra trädgården till det man vill för den behöver lite kärlek.

HSB Brf Himna är en välskött, solid och aktiv förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller cykelrum, grovsoprum, tvättstuga, hobbyrum och samlingslokal. Garage och parkering finns att hyra, separat kö. Gott om besöksparkeringar.

Här bor du vid ett av Linghems bästa lägen, med ICA Himnahallen, vårdcentral, apotek tvärs över gatan. Förskolor och skola finns inom några minuters promenadväg. Himnabadet ligger en kort promenad bort och tågstationen, från vilken du tar dig med pendeln snabbt och lätt till både Linköping och Norrköping, finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för dig som vill bo på bekvämt avstånd till allt Linghem har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Mer om mäklarna