Linghem, Linghem

Himnavägen 110

Såld
  • 2 rum
  • 66,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus, hemtrevlig och barnvänlig lägenhet med spektakulär och milsvid utsikt

Välkommen in i detta bostadsrättsradhus på Himnavägen om 66,5 kvadratmeter. Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en ljus och hemtrevlig bostad som det finns något genuint och väldigt hemtrevligt över. Här finner du kvaliteter som genomgående stora ljusinsläpp, sociala ytor och en trädäckad uteplats.

Bostaden består av en välplanerad och inbjudande hall med goda förvaringsutrymmen, ett härligt kök med ljusa köksluckor samt med plats för matbord, ett sovrum, ett duschrum samt ett rymligt, mysigt och charmigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och vacker utsikt. Sovrummet är stort och harmoniskt med fint ljusinsläpp, utmärkta förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin, toalett, dusch samt handfat.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en insynsskyddad och lummig uteplats med bra läge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, sol från lunch till kväll och lättmöblerade ytor. Från bostadens framsida finns det likaså en uteplats samt tillhörande förråd beläget på tomten.

HSB Brf Himna är en välskött, trevlig och stabil förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, kvarterslokal med pentry, lekplats, en trevlig innergård, grovsoprum, tvättstuga, boulebana, bastu, solarium och fotbollsplan. Detta populära och trygga område i Linghem är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära, barnvänligt och fint. Här har du nära till allt vardagen kräver, förskola, lekparker, skola, matbutik och bra kommunikationer via pendeltåg samt buss och bad i Himnabadet.

Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt om så önskas. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna