Ön/Limhamn, Limhamn

Kronolotsgatan 1

Såld
  • 1,5 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt

1,5:a med rymlig balkong på solsäkert läge!

Nu finns äntligen chansen att förvärva denna charmiga 1,5:an på Ön. På natursköna Ön/Limhamn välkomnas vi av en bostad som erbjuder ljusa rymliga rum med genomgående ljus ekparkett, ett rymligt kök med bland annat diskmaskin samt ett snyggt och helkaklat badrum med stor duschhörna!

Här erbjuds ett boende med hög standard och stilsäkra materialval samt goda förvaringsmöjligheter vilket skapar en extra bekväm vardag. Från den öppna sociala planlösningen mellan vardagsrum och kök nås den stora balkongen med lummig utsikt mot innergården.

Ön är en växande stadsdel som ger en härlig semesterkänsla hela året om. Perfekt belägen nära badstränder och till vidsträckta grönytor, trevliga promenadstråk, city samt all tänkbar service i Limhamns centrum.

Kliv ut genom dörren och ta en promenad längs med kajen, bryggor och båtar eller hoppa i ett par flip-flops och en morgonrock och bege dig ner för en daglig simtur! Ett boende på Ön är perfekt för den som vill kombinera havet och Limhamns småskalighet med närheten till City.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna