Ön/Limhamn, Limhamn

Sundholmsgatan 13

Såld
  • 3 rum
  • 95 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående trerummare med en gårdsvänd uteplats och balkong!

Bländas av det blåa havet på väg hem till Ön! Närmst havet och med härliga promenadstråk i närhet finner du en unik, genomgående trerummare på absolut bästa läge på Ön med en gårdsvänd uteplats, stora fönsterpartier och balkong. Här väntar en alldeles fantastisk lägenhet i nyskick med ljusa ytskikt och en öppen planlösning.

Interiört finns väldisponerade ytor med vardagsrum, kök och matplats i ett, stilrent Marbodal kök i passande vitt, stort och helkaklat badrum med tvättmöjligheter, gästtoalett, master bedroom med stora fönsterpartier mot den gårdsvända uteplatsen samt ytterligare ett sovrum med utgång till balkongen. I rum efter rum finns det ekparkett, målade väggar och tak, fönsterbänkar i kalksten samt ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier.

På Sundholmsgatan och i stadsdelen Ön bor du på lugnt läge med närhet till det mesta. Havet blir din närmsta granne med härliga promenadstråk och badplatser när vädret tillåter. På gång och cykelavstånd finns också apotek, mataffärer, gym, restauranger samt två busslinjer som enkelt tar dig till Hyllie respektive Malmö C. Föreningen har dessutom en grönskande innergård som inbjuder till grillkvällar med nära och kära.

Mer om mäklarna