Ön/Limhamn, Limhamn

Lotshusgatan 6A

REDO™
  • 3 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 4 195 000 kr
Månadsavgift: 5 528 kr/mån

Rymlig trea med balkong och en enastående utsikt havsutsikt över Öresund!

Välkommen till Lotshusgatan 6A på Ön i Limhamn, en modern pärla som nyproducerades år 2019. Denna rymliga trea om 88 kvadratmeter, belägen på våning 3, erbjuder en harmonisk boendemiljö med imponerande detaljer. Lägenheten har en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och öppen atmosfär som inbjuder till social samvaro. De två rymliga sovrummen ger gott om utrymme för avkoppling och vila, och den smarta förvaringslösningen säkerställer att ditt boende förblir organiserat och fritt från oordning. Badrummet är utrustat med tvättmöjligheter och moderna bekvämligheter som ökar din livskvalitet.

Kronjuvelen i denna bostad är den generösa balkongen, som erbjuder en enastående havsutsikt över Öresund. Detta är den perfekta platsen att njuta av frukostar med soluppgångar och avkopplande kvällar med havets brus som sällskap. Här finner du en harmonisk och välkomnande bostad, där kvalitet och bekvämlighet går hand i hand. Närheten till lokala butiker, restauranger och natursköna promenader längs vattnet gör detta till ett idealiskt boende.

På Ön bor ni granne med en fantastisk miljö där ni hittar ett lugnt barnvänligt bostadsområde med promenadstråk och helt fantastiska vyer. På senare år har det tillkommit ett bredare serviceutbud i området. Multihuset erbjuder ett COOP, vårdcentral och apotek. Restauranger så som, Dragörkajen, Mastio och Limhamns glassmejeri har etablerat sig på senare tid och sen tidigare finns bl.a. fiskrökeriet. Ett hem för hela familjen att trivas i, varmt välkomna på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ön/Limhamn, Limhamn

Lotshusgatan 6A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.