Limhamns sjöstad, Limhamn

Sallys gata 41

Såld
  • 4 rum
  • 116 kvm
  • Bostadsrätt

Förtrollande utsikt mot Öresund i en oslagbar penthousevåning för livsnjutare i alla åldrar!

När havet blir en del av ditt boende! I den här magiska penthousevåningen har ni en vidunderlig utsikt i tre väderstreck mot Öresund, bron, Köpenhamn, Ribersborgsstranden och Turning Torso. Under soliga dagar öppnar man upp för den salta havsbrisen och njuter av den goda måltiden med de närmaste vännerna eller tillbringar lata dagar i solstolen på den över 30 kvm stora terrassen.
Planlösningen är oslagbar med stora sociala ytor i öppen planlösning, där både matplats, kök, vardagsrum och TV-hörna samverkar i en perfekt symbios. Läckert kök i vitt med svarta överskåp från HTH samt gästtoalett och badrum med hög standard ger fina mervärden. Lägg därtill två generösa sovrum med klädkammare respektive skjutdörrsgarderober samt ett mindre sovrum eller kontor och vi kan övertyga er om att detta boende som är något utöver det vanliga!
Som om detta inte vore tillräckligt, kan våningen dessutom erbjuda ett inglasat uterum i sydvästläge med vackert skeppsgolv från Junckers och anslutande balkong med trätrall. Stort förrådsutrymme i källarplan. Här bor man direkt i anslutning till havet med trevligt umgänge vid kajkanten och med kort promenad till Glasbruksskolan, St. Jakobs Stenugnsbageri, Mastio, Limhamns Glassmejeri, Restaurang Dragörkajen, Limhamns kött och vilt, Fiskrökeriet samt till Limhamns centrum, Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana! Ta en skön cykeltur på 5 km längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen. Välkommen hem till havet!

Mer om mäklarna