Limhamns sjöstad, Limhamn

Formgatan 29

Såld
  • 3 rum
  • 82,5 kvm
  • Bostadsrätt

Hänförande utsikt mot havet och Öresundsbron för livsnjutare i alla åldrar!

När havet blir en del av ditt boende! I den här ypperligt planerade trerumsvåningen har ni en magnifik utsikt vid kajkanten mot havet, Öresund och bron. Under soliga dagar öppnar man upp för den salta havsbrisen och njuter av den goda måltiden med de närmaste vännerna eller tillbringar lata dagar i solstolen på den inbjudande balkongen.
Planlösningen är oslagbar med stora sociala ytor i öppen planlösning, där både matplats, kök och vardagsrum samverkar i en perfekt symbios. Läckert kök i vitt från Marbodal samt badrum med hög standard ger extra fina mervärden. Lägg därtill två generösa sovrum med havsutsikt, klädgarderob respektive skjutdörrsgarderob och vi kan övertyga er om att detta boende är något alldeles speciellt.
Ett boende som präglas av ljus, rymd och atmosfär med vita väggar, enhetlig ekparkett, natursten i fönsterbänkar samt stora fönsterpartier mot havet.
Här bor man direkt i anslutning till havet med trevligt umgänge vid kajkanten och med kort promenad till Glasbruksskolan, St. Jakobs Stenugnsbageri, Mastio, Limhamns Glassmejeri, Vessel, Limhamns kött och vilt, Fiskrökeriet samt till Limhamns centrum, Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana! Ta en skön cykeltur på 5 km längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen.
Välkommen hem till havet!

Mer om mäklarna