Limhamns Sjösatd, Limhamn

Packhusgatan 21B

  • 2 rum
  • 44 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 3 645 kr/mån

Välplanerad tvårummare med stor balkong!

Endast ett stenkast från hav, närbutiker och kommers kan vi nu presentera en tvårummare där varje kvadratmeter är planerad med fingertoppskänsla.
På fjärde våningen kliver ni in i ett hem som både erbjuder er modern skandinavisk stil och bekvämligheter som tvättmöjligheter i bostaden, hiss från markplan och goda förvaringsmöjligheter. Utöver detta har ni en spatiös balkong som vetter ut mot föreningens lummiga innergård. Stora fönsterpartier släpper in härligt ljus tillsammans med en generös takhöjd.

Belägen nära havet, på ca 150 meter, kan du enkelt gå en morgonpromenad längs kajkanten och njuta av havets brus och vackra solnedgångar. Limhamns sjöstad är känt för sin charmiga atmosfär och närheten till allt du behöver. Du har morgondoppet runt knuten och lika nära till kvällspromenaden längs Ribersborgs gröna fält och vita stränder som till restauranger och shopping i Gamla Limhamns trivsamma centrum. Öresunds vatten och Ribersborgs böljande fält är bara några andetag bort, det gamla fiskelägets pittoreska bebyggelse är lika nära. Här bor du bland trivsamma kvarter med modernt smakfull arkitektur och kontinental atmosfär. I området finns bra utbyggd service med förskolor och grundskola för barnen, livsmedelsbutik, gym, apotek, vårdcentral och ett flertal restauranger på nära håll.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Limhamns Sjösatd, Limhamn

Packhusgatan 21B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.