Limhamn, Limhamn

Sandvångsgatan 3B

Såld
  • 2 rum
  • 57,1 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående tvåa högst upp med ingen insyn på populära Limhamn!

På översta våningen med ingen insyn ligger denna tvåa på mysiga Limhamn. Lägenhet har en planlösning som är genomgående och detta ger både ljus och rymd. De 57 kvadratmeterna är fördelade på två rum och kök och badrum . Ljust kök med plats för matbord och utsikt mot den gröna gården. Helkaklat badrum med dusch. Rymligt sovrum med plats för större säng och här finns också tre garderober. Vardagsrummet är rymligt och har ett trevligt burspråk. Härifrån når man även balkongen där man kan avnjuta solen på förmiddagen.
Föreningen är en välskött, välkänd gammal förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Bland annat tillhandahåller föreningen tvättstuga, inbjudande innergård och övernattnings lägenhet.
Ett trivsamt boende i mycket bra skick med närhet till havet och Limhamn centrum. Limhamns stora utbud av matbutiker, shopping, restauranger, nöjen och caféer finns på bekvämt gångavstånd precis som Sibbarps strand, småbåtshamnen samt Ribersborgs strand. Du har goda kommunikationer som tar dig in till Malmös citypuls, närhet till Emporia och Hyllie station. Välkommen hem!

Mer om mäklarna