Limhamn/Ön, Limhamn

Sundskajen 4B

Såld
  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Bostadsrätt

Trerummare med stor uteplats i västerläge!

Varmt välkomna till denna välplanerade trerummare som bjuder på härligt ljusinsläpp och rymd med öppen planlösning samt en imponerande takhöjd på över 3 meter. Lägg därtill lägenhetens pärla som är den stora uteplatsen i västerläge med utsikt över föreningens lummiga innergård.

Hallen är inbjudande och praktisk med gott om plats för både avhängning och förvaring i den stora klädkammaren. Kök och vardagsrum ligger i social och öppen planlösning. Kökets vita skåpsluckor matchas stilsäkert med svart kakel ovan bänkskivan. Bostadens två sovrum är båda väl tilltagna med plats för dubbelsäng. Rymligt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt mervärdet av att även ha ett helkaklat gäst-wc. Genomgående ligger ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.

På Sundskajen 4B och stadsdelen Ön bor du på lugnt läge med närhet till det mesta. Havet blir din närmsta granne med härliga promenadstråk och badplatser när vädret tillåter. På gång och cykelavstånd finns också apotek, mataffärer, gym, restauranger samt två busslinjer som enkelt tar dig till Hyllie respektive Malmö C.

Välkomna på visning!

Mer om mäklarna