Kalkbrottet / Limhamn, Limhamn

Kalkstensvägen 21

REDO™
  • 2 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 500 000 kr
Månadsavgift: 3 590 kr/mån

Välplanerad marklägenhet med hög kvalité och stor uteplats mot sydväst!

Välplanerad marklägenhet med hög kvalité och stor uteplats mot sydväst!

Välkommen till Kalkstensvägen 21! Vi är stolta över att presentera en välplanerad marklägenhet i sydvästläge med en stor uteplats. Här får du möjlighet att njuta av solen stora delar av dagen, samtidigt som du omges av en naturskön omgivning. Lägenheten är helt insynsskyddad då den ligger ut mot kalkbrottet.

Lägenhet välkomnar dig med en öppen och luftig planlösning där vardagsrum och kök smälter samman på ett harmoniskt sätt. Här ges du gott om utrymme att umgås med familj och vänner samtidigt som du njuter av utsikten över kalkbrottsområdet. Ett rymligt sovrum i bra storlek ger dig den avskildhet du behöver för att koppla av. Dessutom finns det ett extra utrymme som passar perfekt som kontor eller arbetsplats längst in i hallen, vilket ger dig flexibilitet och möjligheter att anpassa hemmet efter dina behov. Det stora helkaklade badrummet är smakfullt och är utrustat med alla moderna bekvämligheter. Här finns även tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi samt strukturerade framtidsplaner som ger dig en extra trygghet. Föreningens granne, Brf Paviljongen erbjuder nu enskilda medlemmar medlemskap i deras Livsstilskoncept mot en kostnad. De erbjuder Spa och gym, biografsalong, lounge, biljard, bibliotek och vinkällare (för förvaring av eget vin). I parken finns gemensamma grillar och även bord och stolar att boka. Sommartid finns även utomhuspool. Det finns dessutom möjlighet att boka rum för enskild fest samt övernattningslägenhet.

Ett trivsamt modernt boende men en härlig uteplats, nära havet och Limhamns centrum. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kalkbrottet / Limhamn, Limhamn

Kalkstensvägen 21

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.