Limhamn

Murbruksgatan 15 B

REDO™
  • 4 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt

Drömhem vid havet i populära Limhamns sjöstad!

Här bor ni på oslagbart läge nära city och hav. Tänk er möjligheten att njuta av den vackra kustlinjen och friska havsbrisen samtidigt som ni har närheten till stadspulsen. Lägg därtill två balkonger med fritt siktlinje mot park och vatten där ni enkelt kan välja mellan ett solsäkert söderläge eller svalt norrläge.

När ni kliver in möts ni av en välplanerad och genomgående planlösning med en imponerande takhöjd om hela 3,5 meter. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär med känslan av rymd. Allt i ett plan med öppna ytor, ljus färgsättning och genomgående hög standard. Det exklusiva köket är utrustat med goda arbetsytor och högkvalitativa materialval i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Sovrummen är rymliga med praktisk förvaring i smart Elfa-system varav en med frans balkong. Här finns det gott om plats för att skapa din personliga oas. Från hallen nås generöst och helkaklat badrum i stilren design med egna tvättmöjligheter och gäst-WC. Denna fantastiska bostad erbjuder inte bara en bekväm och modern livsstil, utan ett hem där funktionell design möter smakfulla och exklusiva materialval längs välplanerade kvadratmeter.

Belägen nära havet, på ca 50 meter, kan nienkelt gå en morgonpromenad längs kajkanten och njuta av havets brus och vackra solnedgångar. Limhamns sjöstad är känt för sin charmiga atmosfär och närheten till allt nibehöver. Ni har morgondoppet runt knuten och lika nära till kvällspromenaden längs Ribersborgs gröna fält och vita stränder som till restauranger och shopping i Gamla Limhamns trivsamma centrum. Öresunds vatten och Ribersborgs böljande fält är bara några andetag bort, det gamla fiskelägets pittoreska bebyggelse är lika nära. Här bor ni bland trivsamma kvarter med modernt smakfull arkitektur och kontinental atmosfär. I området finns bra utbyggd service med förskolor och grundskola för barnen, livsmedelsbutik, gym, apotek, vårdcentral och ett flertal restauranger på nära håll.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Limhamn

Murbruksgatan 15 B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.