Limhamn

Limhamns Stationsväg 27

Såld
  • 3 rum
  • 94 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar 3:a på våning 7. Inglasad balkong med utsikt mot havet och Öresundsbron.

Limhamns Stationsväg 27 en 4:a som är omgjord till en 3:a med en imponerande utsikt över Öresund och hög materialstandard. Låt mig beskriva de viktigaste funktionerna i den här lägenheten:

Utsikt över Öresund: Alla fönster i lägenheten erbjuder en fantastisk utsikt över Öresund, vilket ger dig en vacker och avslappnande atmosfär.

Öppen planlösning: Lägenheten har en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en rymlig och luftig känsla. Detta gör det enkelt att umgås och röra dig fritt inom lägenheten.

Lyxig inredning: Med hög materialstandard kan du förvänta dig premiuminredning och kvalitetsmaterial som ger en känsla av lyx och komfort.

Inglasad balkong: Lägenheten har en inglasad balkong i söderläge vilket ger dig möjlighet att njuta av utsikten och friska luften året runt, oavsett väderförhållanden.

Soliga balkonger: Utöver den inglasade balkongen har lägenheten balkonger som omger den och ger dig sol under hela dagen och kvällen. Perfekt för avkoppling och att njuta av solnedgångar.

Master bedroom med eget badrum: Huvudsovrummet har ett eget badrum, vilket ger dig privatliv och bekvämlighet.

Sammanfattningsvis är den här lägenheten på Limhamns stationsväg en elegant och bekväm lägenhet med enastående utsikt över Öresund. Det skulle vara en idealisk plats för någon som söker en lyxig och modern bostad i området.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna