Näset, Lidingö

Källängsvägen 28

Såld
  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxig lägenhet på Näset!

Lyxigt renoverad - Stort badrum - Separat gäst-wc - Stort kök - Genomgående fina parkettgolv - Stambytt fastighet - Plejd-system - Hemarbetsplats

Välkommen till denna fantastiska och totalrenoverade lägenhet på populära Näset. Mycket bra planlösning med stort kök där det finns en matplats för stort sällskap, vardagsrum med utgång till balkong samt två sovrum i bra storlek. Mycket gott om förvaring i hallen, köket samt snygga garderobslösningar i sovrummen. I vardagsrummet finns även ett smart litet arbetsrum om ca. 3kvm som är avgränsat med en stilren och trendig vägg av industriglas. Här finns även ett stort badrum med tvättmaskin, tumlare, golvvärme och allt annat man kan önska samt en separat gäst-wc. Påkostad belysning i hela lägenheten vilket är kopplat och styrs via Plejd-appen. Vid önskemål finns det även möjlighet att glasa in balkongen.
På Näset bor du i ett centralt område på Lidingö alldeles intill natur och grönområden med närhet till Grönstaskogen, Lidingö golfklubb samt utegym. På Källängstorget finns en välsorterad ICA-butik, sushi, Café Vattenverket samt Näsets Krog. Förskolor och skolor alldeles i närheten. Med buss tar du dig till Ropsten på ca.10 minuter och det är gångavstånd till Lidingö Centrum.
Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna