Herserud (Hiertagården), Lidingö

Herserudsvägen 6

Såld
  • 3 rum
  • 83,6 kvm
  • Bostadsrätt

Ring för visning! 3:a (55+) i populära Brf Hiertagården!

En fin rymlig gavel bostad utan insyn. Bostaden ligger med en trevlig uteplats där man har en skyddande häck som skyddar mot insyn. Centralt belägen på Lidingö nära bron, kommunikationer och affärer. Medlemmarna i denna förening har tillgång till restaurang, matsal att hyra när man har många gäster.

I efterfrågad, unik seniorboendeförening (55+ bonde) ligger denna trivsamma och rymliga 3:a med fint solläge. Bostaden har en bra planlösning med öppet kök mot vardagsrum, två stora sovrum ett ordentligt duschrum med tvättmaskin. En stor klädkammare finns i lägenheten. Bostaden är i behov av renovering.
Föreningens hus är belägna centralt nära Lidingö-bron, Lidingö Centrum och nära kommunikationer. I avgiften tillgång till pool, restaurang med prisvärd mat, frisör, gästrum, sällskapsrum och idrottssal. I omgivningen finns vackra promenadstråk längs med vattnet samt Millesgården, som är ett välkänt och välbesökt kulturcentrum. Detta boende är ypperligt för personer som värdesätter service och gemenskap med föreningens medlemmar.

Mer om mäklarna