Länna Industriområde

Betongvägen 2, Lokal 45

  • 2 rum
  • 200 kvm
  • Lokal
Högstbjudande 2 700 000 kr
Månadsavgift: 6 511 kr/mån

Hörnläge i Länna

Bästa gavelläget är nu till salu- Lokalen är på 200 kvm fördelat på 2 plan, med verkstad / Industri på entréplanet med stor port och separat gångdörr. Lokalen är byggd 2016 och föreningen består av två byggnader innehållande totalt 48 lokaler.

Entréplanet passar utmärkt för tillverkning/produktion/verkstad odyl med golvbrunn kopplad till en gemensam oljeavskiljare. Lokalens takhöjd är generös och mäter hela ca 5,4 m på högsta delen. Vikport om 4,5x4 m samt separat gångdörr. Som värmekälla på detta plan finns vattenburet golvvärmesystem.

Övre planet består av ett badrum med wc, kök, gemensamhetsytor och en övrig stor yta som kan användas till kontor och showroom.

Rumsbeskrivning:
Entréplan:
Gemensam oljeavskiljare, vattenburen golvvärmesystem. Hög takhöjd på ca 5,40 m. Här har du inkommande vattenrören, elcentral med 3-fashandske, inkommande fiber samt vattenrören för golvvärmen.

Övre plan:
Ett mycket stilfullt inrett våningsplan med plats för förvaring av kläder, duschrum med klinkergolv, helkaklade väggar, duschhörna, wc och handfat och en öppen planlösning där mindre kontorsrum kan byggas. Ett mindre kök/pentry . Det finns stor yta med kontorsplatser, yta för showroom eller liknande. Belysning i tak.

Köpare av lokalen måste bedriva momspliktig verksamhet. Föreningen måste godkänna en ny köpares medlemsansökan för att köpet skall vara giltigt.

Månadsavgift 7059 kr exklusive moms + 1 500 kr i driftskostnad (el, värme, vatten)
Uppvärmning via fjärrvärme.
Yta: 200 kvm i 2 plan (100+100).

Välkommen att kontakta mäklare för visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Länna Industriområde

Betongvägen 2, Lokal 45

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.