Sylta - Kungsängen, Kungsängen

Sven Beckmans väg 8

  • 5 rum
  • 108,5 kvm
  • Parhus
Utgångspris 2 695 000 kr
Månadsavgift: 9 913 kr/mån

SUVERÄNT BOENDE I BR-PARHUS VID LILLSJÖN

Välkommen till detta mycket fina bostadsrättsparhus i barnvänliga Sylta, vid Lillsjön. Bra läge och fin tomt mot skogsområde. Två våningsplan om totalt 108,5 stilsäkra kvm. Fint kök med köks-ö, all önskvärd utrustning och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Välkommen till detta mycket fina bostadsrättsparhus i barnvänliga Sylta, vid Lillsjön. Bra läge och fin tomt mot skogsområde. Två våningsplan om totalt 108,5 stilsäkra kvm. Fint kök med köks-ö, all önskvärd utrustning och öppen planlösning mot vardagsrummet, två bra badrum, separat tvättstuga och med inbjudande trädgård i lugnt och grönt läge. Uteplatser på båda sidor om huset varav den på baksidan skyddas under tak. Gott om lekytor kring huset och i området. Tillhörande externt förråd. Carport för bil och uppfart framför. Sylta är ett naturnära område med badplats och naturstråk runt knuten. Förskola i området och Lillsjöskolan bara några minuter bort. Ett boende att trivas i för familjen. Välkommen hem!

Boka visning

  • OBS! Anmäl dig till visningen torsdag den 16 maj direkt till mäklaren på tfn 076-852 69 56, för att få inbjudan och visningstid.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sylta - Kungsängen, Kungsängen

Sven Beckmans väg 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.