Norrboda - Kungsängen, Kungsängen

Femstenavägen 11, mpl

  • 2 rum
  • 42,7 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 645 000 kr
Månadsavgift: 2 654 kr/mån

SNYGG & MODERN TVÅA MED UTEPLATS

Se hit! Modern markplanstvåa med egen uteplats i sydvästläge. Välplanerad lägenhet och genomgående ljus och fräsch. Öppen planlösning mellan fullutrustat kök och vardagsrum, helkaklat badrum med golvvärme och stort sovrum med bra garderobsförvaring. Tvättmaskin och torktumlare. Källarförråd tillhör.

*PASS PÅ! NYTT PRIS! MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE.*

Se hit! Snygg och modern markplanstvåa med egen uteplats i sydvästläge. Välplanerad lägenhet och genomgående ljus och fräsch. Öppen planlösning mellan fullutrustat kök och vardagsrum, helkaklat badrum med golvvärme och stort sovrum med bra garderobsförvaring. Tvättmaskin och torktumlare. Källarförråd tillhör lägenheten (hiss). Nära till handelsplats med affärer och restauranger, stor idrottsplats med både konstgräs och konstis, badsjö, fina strövområden, busskommunikationer och E18 för smidig resa in mot City. Dessutom gångavstånd till förskolor, grundskolor till och med åk 9 och gymnasium. En fin möjlighet, välkommen på visning och välkommen hem!

Boka visning

  • OBS! Anmäl dig till visningen torsdag den 2 maj genom att kontakta mäklaren direkt och för att få visningstid och inbjudan.

  • OBS! Anmäl dig till visningen söndag den 5 maj genom att kontakta mäklaren direkt och för att få visningstid och inbjudan.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Norrboda - Kungsängen, Kungsängen

Femstenavägen 11, mpl

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.