Stenstaliden, Kristinehamn

Stenstaliden 2A

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

TRERUMMARE PÅ FEMTE VÅNINGEN MED UTSIKT ÖVER STAD OCH VÄNERN

Fin lägenhet på populära Stenstaliden med slående utsikt över Kristinehamn och Vänern. Rymliga rum och en fantastisk inglasad balkong.

Varmt välkomna till omtyckta Stenstaliden och denna trerummare på 80 kvm belägen på femte våningen. Här bor du i ett lugnt område uppe på en höjd med utsikt över Kristinehamns stad samt Vänern och dess hamninlopp. Bostaden erbjuder en välkomnande hall i vinkel där både garderober och klädkammare ger utrymme för förvaring. Det hemtrevliga köket med moderna inredningsval och ljudisolerade fönster ger goda möjligheter för trevliga stunder tillsammans runt matbord längre in. Vidare finns två rymliga sovrum, ett duschrum från 2014 och ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet tar du dig ut på den inglasade balkongen med skjutbara fönsterpartier och en hissnande utsikt. Här bor du i en stabil och engagerad förening där det finns tennisbanor, lekplatser och anordnade aktiviteter för de boende. Det finns även tillgång till en övernattningslägenhet och bastu.

I området hittar ni Stenstalidskolan F-9 och ett stenkast från bostaden finns goda kommunikationsmöjligheter med buss som tar dig in till Kristinehamns centrum på ca. 10 minuter. Staden erbjuder ett brett serviceutbud i form av diverse mat- och klädbutiker, restauranger och banker.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna