Kristinehamn

Skaraborgsvägen 6

Såld
  • 2 rum
  • 51,5 kvm
  • Bostadsrätt

FIN OCH PRISVÄRD 2:A MED NY RYMLIG BALKONG 2023

Här finner ni en trevlig och välplanerad 2:a med genomgående fräscha ytskikt nära centrum. Man välkomnas av en hall med goda förvaringsmöjligheter samt plats för avhängning av kläder. Kök med plats för mindre matbord. Ett trevligt och fint vardagsrum med härligt och naturligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt från balkongen. Ett sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang, i sovrummet finner ni även en stor garderob som erbjuder rikligt med förvaring samt en mindre garderob. Bostadens duschrummet har kaklade väggar och plastmatta på golvet. Stort plus till den goda förvaring som finns i bostaden.

HSB BRF Guldfisken i Kristinehamn är en stabil förening med bra ekonomi och låg skuldsättning per kvadratmeter. Här bor man med närhet till det mesta man kan önska. Promenadavstånd till centrum, närhet till restauranger, butiker samt grönområden.
Föreningen har investerat i nya rymliga balkonger vilket är en enorm tillgång och höjer helhetskänlsan.På gatan utanför finns gott om parkeringar som är fria att nyttja.

Mer om mäklarna