Udden, Kristianstad

Widellsgatan 2B

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus tvåa från 2015 med balkong, hiss och storslagen utsikt

På femte våningen i de populära Kanalhusen presenteras denna ljusa hörnlägenhet med inglasad balkong i solsäkert sydväst-läge. Via hiss från markplan nås denna trevliga lägenhet från 2015 på fritt läge med storslagen utsikt mot kanalen. Stora fönsterpartier i två väderstreck släpper in rikligt med ljus över ekparkettgolv och släta väggar. Välplanerade kvadratmeter skapar trevliga sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med plats för dubbelsäng, skjutdörrsgarderob samt hall med ytterligare förvaringslösningar. Köket från Vedum är klassiskt med vita luckor som matchas med vitt kakel och grå bänkskiva. Helkaklat badrum av vida mått erbjuder dusch, wc, handfat samt tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

På Udden, i södra delen av centrum, bor Ni på lugnt läge en kort promenad från stadens utbud av restauranger och kulturliv. Föreningen består av två sjuvåningshus byggda av PEAB. Mellan husen finns gemensam gård med gräsytor, sittplatser, lekplats och möjlighet till grillning. Föreningen erbjuder även cykelparkering i separat byggnad med låsta dörrar och 44 parkeringsplatser.

Varmt välkomna att boka in er till visning via vår hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna