Sommarlust, Kristianstad

Oxhagsvägen 32

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad trea på första våningen på Sommarlust!

Söker du en ljus och fräsch lägenhet på härliga Sommarlust? Då hälsar vi dig varmt välkommen till Oxhagsvägen 32 och denna inbjudande lägenhet på första våningen. Här erbjuds tre rum och kök i bra planlösning, generösa ytor och en stor dos hemtrevlighet. Lägenhetens planlösning är genomtänkt och erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen med utsikt över grönytor och lekplats. Köket är generöst till sin storlek och har plats för hela familjens gemensamma middagar. Det renoverades 2017 i Ikeas vita, lantliga stil med vackra spröjsade överskåp. Här finns även två rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum i klassiskt vitt & grått.

Brf Lammet är en välskött förening med stabil ekonomi. I närheten finner vi bland annat härliga grönområden, matbutik, förskola och skola. Goda bussförbindelser finns till Sommarlust och det är bara några minuters bilfärd till Kristianstads stadskärna.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för en visning!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna