Sommarlust, Kristianstad

Oxhagsvägen 44

REDO™
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående trea i fint skick med söderbalkong i populär HSB-förening

En trappa upp i populära HSB Brf Tackan i Kristianstad presenteras denna genomgående och ljusa trea i mycket fint skick. Ljusa färgval matchas med parkettgolv vilket skapar ett hem i harmoni. Vi välkomnas in i rymlig hall med plats att hänga av sig ytterkläderna. Hallen binder ihop samtliga rum i bostaden. Vardagsrummet som är ljust och luftigt ger plats åt såväl soffgrupp som matsalsmöblemang. Från vardagsrummet nås balkong i soligt söderläge med utsikt över föreningens gröna innergård. Köket som håller hög standard erbjuder generösa arbetsytor, gott om förvaring och matplats. Bostadens två sovrum är rejäla med plats för dubbelsäng. Badrum i bra skick har ny tvättmaskin/torktumlare från 2022. Genomtänkta lösningar och två inbyggda garderober ger bra förvaringsmöjligheter.

HSB Brf Tackan i Kristianstad är en välskött HSB-förening med fina gemensamma ytor och låg belåning samtidigt som flera av de stora renoveringarna är utförda. Läget på Sommarlust är lugnt och trivsamt med promenadavstånd till centrum. I området finns mataffär, förskola, skola, restauranger och konditori. I området finns det gott om parkeringsmöjligheter. Även utmärkta bussförbindelser med busshållplats i området förenklar vardagen.

Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida!
Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sommarlust, Kristianstad

Oxhagsvägen 44

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.