Söder, Kristianstad

Sadelmakaregatan 1C

REDO™
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

En lägenhet att trivas i - bo bekvämt och lyxigt på populära Söder!

Är ni på jakt efter en lägenhet som ni kan flytta in i direkt? Då är ni varmt välkomna till Sadelmakaregatan 1C.

Lägenheten bjuder på bland annat 3,30 i takhöjd, stuckaturer i taket samt enhetligt och slipat plankgolv. I det inbjudande och rymliga vardagsrummet kan ni njuta av det härliga ljusinsläppet både från er soffgrupp och matgrupp som ryms i rummet. Här finns även utgången mot balkongen med rätt väderstreck och passar perfekt för den som vill ta kaffekoppen i frisk luft. Lägenhetens stora och rymliga sovrum nås genom en fint bevarad skjutdörr och är utrustad med en stor garderob för den med mycket förvaringsbehov.
Köket är rymligt, fint och uppfräschat i original med plats för matplats. Badrummet är helkaklat och ger en känsla av elegans. Med egen tvättmaskin blir vardagen dessutom lättare, vardagslyx när den är som bäst!

I källaren så finner vi tvättstugan med tillhörande torkrum samt förvaring till cyklar, 2 st förråd till lägenheten där en är i källaren och en uppe på vinden.

Söder är en populär del av Kristianstad och här har du nära till butiker, restauranger, caféer, barer och mataffärer. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och Tivoliparken. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer och du promenerar med enkelhet in till stadskärnan. Det geografiska läget är helt enkelt optimalt!

Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade 2:a på Söder i Kristianstad en perfekt kombination av funktionalitet och bekvämlighet.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Söder, Kristianstad

Sadelmakaregatan 1C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.