Parkstaden, KRISTIANSTAD

Skogsvägen 3B

REDO™
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxig lägenhet med öppen och rymlig planlösning!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen i centrala Parkstaden.
Denna välplanerade och smakfullt renoverade lägenhet är en dröm för den som söker ett centralt och påkostat boende i Kristianstad. Den öppna planlösningen ger en luftig och modern känsla, med ett stort vardagsrum som öppnar upp mot en balkong där du kan njuta av eftermiddagssolen. Lägenheten erbjuder ett nyligen renoverat kök med nytt golv och ett stort sovrum med gott om plats för en modern garderob, perfekt för den modeintresserade. Det fräscha badrummet imponerar med sin toppmatade tvättmaskin och en härlig dusch med duschdörrar. Renoverad hall med akustikpanel och gott om plats för att hänga av sig ytterplagg. Denna inflyttningsklara lägenhet är verkligen en pärla och kommer snabbt bli ditt nya favoritboende!

Här bor du i en välskött förening med stabil ekonomi och med endast en kort promenad till centrum samt mysiga promenadstråk. I området finns gott om parkeringsmöjligheter och bra kommunikationer med busshållsplatser runt hörnet. Mataffärer och service erbjuds på promenadavstånd. Bostadsrättsföreningen bjuder även på fina gemensamma utrymmen som cykelförråd, tvättstuga och grillplats.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Parkstaden, KRISTIANSTAD

Skogsvägen 3B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.