Parkstaden, Kristianstad

Skogsvägen 3B

REDO™
  • 1 rum
  • 36 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 895 000 kr
Månadsavgift: 3 149 kr/mån

Rymlig etta i fint skick med västerbalkong

På lugnt läge i populära Parkstaden, i östra delen av city, presenteras denna rymliga etta med västerbalkong. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar trevliga sällskapsytor att umgås på. Dessutom ryms både dubbelsäng, garderober och inbyggd förvaring. Köket erbjuder bra förvaring och generösa arbetsytor med inredning i mörka toner såsom träluckor, svart kakel och bänkskiva i ek. Badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte är helkaklat med dusch, wc och handfat. Fönster i västerläge släpper in ljus över fina parkettgolv, brädgolv och väggar i behaglig grå nyans. På balkongen njuts solen från lunch till kväll med plats för mindre möblemang och växter.

I Parkstaden bor du i ett lugnt område endast en kort promenad från centrum. Bebyggelsen består av en trevlig blandning av villor och lägenheter samt mycket grönska. I området finns gott om parkeringsmöjligheter och bra kommunikationer med busshållsplatser runt hörnet. Mataffärer och service erbjuds på promenadavstånd. Välskött bostadsrättsförening med fina gemensamma utrymmen som cykelförråd, tvättstuga och grillplats.

Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen på visning!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Parkstaden, Kristianstad

Skogsvägen 3B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.