Östermalm, Kristianstad

Ängsvägen 16, Kristianstad

Såld
  • 1 rum
  • 53,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och fräsch marklägenhet på Östermalm (Brf Stormen)!

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en marklägenhet på populära Östermalm! Här finns mycket av det du kan önska av en villa, praktiskt paketerat i en bostadsrätt. Här erbjuds en genomgående ljus och välskött bostad om 53,5 kvm med stort, modernt men samtidigt tidlöst kök med matplats, vardagsrum och sovrum. Helkaklat badrum renoverat 2015 med ny inredning från 2024 i ljusa, fräscha toner ger en extra känsla av hemtrevlighet. Mysig uteplats perfekt omgärdad med staket, här sitter du bekvämt och njuter av sena, ljumna sommarkvällar. På Ängsvägen 16 bor du enkelt, bekvämt och länge i en stabil och trygg bostadsrättförening!

Med en inre fond på hela 13 000 kr är det en stor fördel för nästa ägare, perfekt att utnyttja för eventuell framtida renovering.

Den gemensamma gården är välvårdad och erbjuder bland annat lekplats för barnen. På Östermalm finns allt man kan önska sig och lägenheten är perfekt belägen i hjärtat av stan!

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna