Östermalm, Kristianstad

Repslagaregatan 3A

REDO™
  • 4 rum
  • 107,6 kvm
  • Bostadsrätt

Vacker sekelskifteslägenhet högst upp i det "sjunkande huset"

Låt oss presentera denna magnifika sekelskifteslägenhet på Repslagaregatan 3A - vackert beläget på Östermalm och högst upp i det välkända "sjunkande huset". Här möts du av en bostad som andas historia och elegans med välbevarade detaljer från sekelskiftet. Med en yta på generösa 107,6 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en fantastisk rymd och ett trivsamt boende med tidstypiska attribut såsom fiskbensparkett, vackra spegeldörrar och högt i tak.

I det vackra köket möts det moderna och sekelskifte i en härlig harmoni, här har man moderniserat men samtidigt bevarat mycket av de gamla detaljerna. Här finns även utgång till en av bostadens två balkonger, en perfekt plats att njuta av morgonkaffet på. Lägenhetens hjärta hittas några steg bort, förbi den praktiska och vackert bevarade serveringsgången - tre rum i fil. Vardagsrum, matplats och ett av sovrummen ligger fint fördelade i fil, avgränsade med vackra spegeldörrar och med flödande ljusinsläpp från de stora fönsterna. Från matplatsen nås lägenhetens andra balkong i perfekt söderläge. I vardagsrummet stoltserar en fullt fungerande kakelugn, redo att sprida både värme och myskänsla. Bostaden har totalt två sovrum, där det ena är perfekt som barnrum, gästrum eller kontor - perfekt i alla avseenden. Fräscht, helkaklat badrum i tidlösa toner.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att förvärva en rymlig och välplanerad sekelskifteslägenhet med tidstypiska detaljer och en charm som fångar hjärtat!

Brf Hem är en välskött och omtyckt förening med stabil ekonomi, vilket ger en extra trygghet i ditt boende. Läget är oslagbart med kommunikationer och alla bekvämligheter som centrala Kristianstad har att erbjuda.
Det "sjunkande huset" fick sitt namn efter att det under ca 90 år sakta med säkert fortsatt sjunka, innan man 2015 pålade i efterhand. Kort därefter steg priserna och efterfrågan att bo i huset var stor. Hela historien om föreningen och huset samt dess smeknamn finns nedskrivet i en liten minnesskrift som alla medlemmar får tillgång till. Huset ligger i ett av Kristianstads finaste och mest omtalade område och har de vackra och tidstypiska detaljer som uppskattas av både boende medlemmar och besökare.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan så hör mäklaren av sig när det blir aktuellt för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östermalm, Kristianstad

Repslagaregatan 3A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.