Östermalm, Kristianstad

Tredalagatan 15C

  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 350 000 kr
Månadsavgift: 3 504 kr/mån

Modern och välplanerad lägenhet i attraktivt område!

Välkommen till Östermalm och denna moderna bostad bekvämt belägen på första våningen. Lägenheten har en välplanerad planlösning med ett elegant kök, större vardagsrum med balkong, mysigt sovrum samt ett helkaklat badrum - allt du egentligen behöver för en trivsam och bekväm vardag! Här erbjuds även inbyggda garderober vilket ger en smart förvaring och skapar en rymlig känsla i bostaden. Dessutom har du bekvämligheten av en tvättstuga i källaren med två självdoserande tvättmaskiner bara några trappsteg ifrån.

Föreningen är stabil och välskött, vilket ger trygghet och låga avgifter. Här finns även en hiss som gör boendet mer praktiskt.
I Kristianstad och framförallt stadens mest attraktiva område Östermalm är allt nära! Du finner flera köpcentrum, butikstråk och aktiviteter i närheten, men bostaden är även ett stenkast från natursköna områden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och Tivoliparken.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Östermalm, Kristianstad

Tredalagatan 15C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.