Östermalm, Kristianstad

Österlånggatan 7

REDO™
  • 2 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Stuckaturer, spegeldörrar och öppen spis- allt förpackat i en ljuvlig lägenhet du inte vill missa!

Låt oss presentera denna riktigt trevliga sekelskifteslägenhet belägen på ett lika trevligt område på attraktiva Östermalm! Här flyttar du rakt in i lyxen som erbjuds i påkostade material och tidstypiska guldkorn såsom vackra stuckaturer, spegeldörrar, fiskbensparkett och otroligt vackra, stora fönster.

Lägenheten har de senaste åren genomgått en renovering där man med varsam och noggrann hand förnyat och moderniserat utan att förstöra bostadens själ och karaktär. Tänk dig att få vakna upp med balkongdörren öppen i sovrummet och känna doften utav nybakta bullar från Axelsson konditori som ligger någon våning ner i samma byggnad. Det rymliga vardagsrummet och matrummet ger ett öppet och luftigt intryck och ljusinsläppet från de stora fönsterna sprider sig fint genom hela lägenheten. Köket från HTH är renoverat 2021 och är påkostat och modernt med gott om förvaringsytor, här är det roligt att laga mat och bjuda över vänner på goda middagar!

Trägolven i hall, kök och sovrum är nyslipade och känns som nya. Som enda lägenhet i föreningen erbjuds här dessutom en godkänd öppen spis, redo att sprida både värme och myskänsla genom hela bostaden. Lägenheten har två balkonger, en fransk balkong i västerläge och en lite större i österläge med härlig morgonsol. Här sitter du och njuter av solens värmande strålar i ansiktet och lyssnar på stadens brus.

På Östermalm är läget oslagbart med promenadavstånd till stadskärnan och skolor, vilket gör vardagslivet smidigt och bekvämt. En stenkast från lägenheten ligger även Kristianstads bästa pizzeria!

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östermalm, Kristianstad

Österlånggatan 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.