Odal, Kristianstad

Flädervägen 9

Såld
  • 2 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående tvåa med balkong och stor potential

I välskött HSB-förening på Odal presenteras denna rymliga och genomgående tvåa med balkong mot föreningens innergård. Lägenheten som är i originalskick har stor potential för dig som vill sätta din prägel. Originaldetaljer som bl.a. tidstypiskt kök, parkettgolv och innerdörrar är bevarade. Välplanerade kvadratmeter ger plats åt stort vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng, kök med matplats samt gott om förvaring. Fönster i två väderstreck skapar ett härligt ljusflöde. Badrummet är rymligt med badkar, wc, handfat och tvättmaskin.

HSB Brf Bågfilen är en populär och mycket välskött förening med låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, kabel-tv och parkering. På föreningens fina innergårdar finns plats för såväl avkoppling som lek.

I närområdet finns ett generöst utbud av mataffärer, restauranger, förskolor, skolor, vårdcentral m.m. Bra bussförbindelser tar dig enkelt till centrum på några minuter.

Bostaden säljs med friskrivningsklausul vilket innebär att köparen godkänner lägenhetens skick och avstår från alla anspråk mot säljaren på grund av fel och brister i lägenheten.
Lägenheten städades vecka 5. Någon ytterligare städning kommer ej att utföras inför tillträdet.

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna