Odal/Vilan, Kristianstad

Flädervägen 7

  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 695 000 kr
Månadsavgift: 3 454 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus och fräsch tvåa på ypperligt läge!

Nu finns möjligheten att förvärva en tvåa trevligt belägen på tredje våningen på härliga Odal! Här erbjuds en genomgående ljus och välskött bostad om 68 kvm med stort vardagsrum, modernt men samtidigt tidlöst kök med matplats och sovrum med utgång till balkongen med morgonsol. Här avnjuts första koppen kaffe och dagen startar både lugnt och mjukt! Den rymliga hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med tillhörande garderober och praktisk klädkammare. Badrummet är helkaklat och i ljusa, fräscha toner som ger en extra känsla av hemtrevlighet. Med ny badrumsinredning och tvättmaskin i lägenheten blir vardagen också mycket enklare. På Flädervägen 7 bor du enkelt, bekvämt och länge i en stabil och trygg bostadsrättsförening!

Men det är inte bara själva lägenheten i sig som gör bostadsrätten speciell - i området har du förskola och lågstadieskola ett stenkast ifrån. Detta lugna område har utöver det närhet till allt du behöver. Vårdcentral, idrottsplats, handelsområde, kommunikation och E22 finns inom räckhåll, vilket gör den till perfekta platsen att bo på oavsett ålder eller familjesituation.
Den gemensamma gården är välvårdad och erbjuder bland annat lekplats för barnen.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Boka visning

  • Varmt välkommen att boka in dig på mäklarens hemsida!

  • Varmt välkommen att boka in dig på mäklarens hemsida!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Odal/Vilan, Kristianstad

Flädervägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.