Näsby, Kristianstad

Näsbychaussén 62B

Såld
  • 3 rum
  • 63,2 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och trevlig trea med inglasad balkong på Näsby!

En ljus och trevligt planerad trea på populära Näsby kan nu bli din! Lägenheten är 64,5 kvm och belägen högst upp i huset och lyxigt nog har man ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns en hall, kök, stort allrum, två sovrum och bäst av allt - den inglasade balkongen med markis. Här kan du njuta alla timmar på dygnet och under eftermiddag och kväll njuter man av solens värmande strålar. Med parkettgolv i vardagsrummet, fräscht kök med nyare vitvaror och badrum från 2016 kan du välja själv hur du vill ha det, kanske precis som det är eller så sätter du din egen prägel - oavsett är detta en bostad att njuta av i många år framöver! Dessutom är parkeringsplatserna på området avgiftsfria för de boende i föreningen.

Placeringen i området är optimal, omgiven av gröna innergårdar och med närhet till skola, förskola, mataffärer, bibliotek, Badriket och gym. Utmärkta bussförbindelser tar dig till centrum på några minuter. Föreningen erbjuder sina medlemmar fina gemensamma utrymmen såväl inomhus som utomhus.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan via mäklarens hemsida!Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Mer om mäklarna