Näsby, Kristianstad

Näsbychaussén 41

REDO™
  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 595 000 kr
Månadsavgift: 3 732 kr/mån

Fräsch tvårumslägenhet på Gamla Näsby!

Denna stilrent renoverade (2023) tvårumslägenhet med enkel färgpalett och ljusa laminatgolv gör det lätt för dig att sätta din egen prägel med färger och inredning. Den välkomnande hallen har moderniserats med akustikpanel med förvaringsmöjligheter och leder dig direkt in till kök, vardagsrum, sovrum och toalett. Charmigt original kök med fina detaljer och praktisk arbetsbänk, välbevarat och uppfräschat med färg. Här finns även plats till en mysig matplats med bord och stolar. Det helkaklade badrummet renoverades 2021 och har dusch och toppmatad tvättmaskin. Öppet och stort vardagsrum med plats till både soffa och större matbord för gäster. Rymligt sovrum med generösa förvaringsmöjligheter som även här är moderniserat med akustikpanel som en röd tråd genom bostaden. Belägen två trappor upp med härlig balkong där plats till ett mindre möblemang ger möjlighet till sköna fikastunder i solen.

Placeringen i området är optimal, omgiven av gröna innergårdar och med närhet till skola, förskola, mataffärer, bibliotek, Badriket, gym och Näsbys fina naturreservat. Utmärkta bussförbindelser tar dig till stadens centrum på några minuter där shopping och pendlingsmöjligheter finns. Föreningen erbjuder sina medlemmar fina gemensamma utrymmen såväl inomhus som utomhus. Flera stora renoveringar inklusive stambyte har gjorts samtidigt som föreningens belåningsgrad är låg.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Näsby, Kristianstad

Näsbychaussén 41

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.