Näsby, Kristianstad

Näsbychaussén 65

REDO™
  • 4 rum
  • 82,5 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående fyra med renoverat kök och badrum samt inglasad balkong!

Nu finns det möjlighet att bli ägare av en av de populära fyrorna i välskötta HSB Brf Fröknegården. Denna välplanerade lägenhet om 82,5 kvm är placerad högst upp i huset vilket tillsammans med fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusflöde under hela dagen. Kvadratmeterna är fördelade över kök med matplats, rymligt vardagsrum, tre sovrum, badrum, gästtoalett och hall. Omfattande renoveringar har gjorts under senare år med fokus på ljusa materialval som håller över tid. Köket renoverades 2014 i behaglig grå nyans med vitt kakel, grå bänkskiva och rostfria vitvaror. Från kök och master bedroom nås inglasad balkong i österläge. De andra sovrummen är också rejäla och erbjuder möjlighet till förvaring. Badrum och gästtoalett renoverades 2021 av föreningen i samband med stambyte och håller hög standard.

Placeringen i området är optimal, omgiven av gröna innergårdar och med närhet till skola, förskola, mataffärer, bibliotek, Badriket och gym. Utmärkta bussförbindelser tar dig till centrum på några minuter. Föreningen erbjuder sina medlemmar fina gemensamma utrymmen såväl inomhus som utomhus. Flera stora renoveringar inklusive stambyte har gjorts samtidigt som föreningens belåningsgrad är låg.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Näsby, Kristianstad

Näsbychaussén 65

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.