Centrum, Kristianstad

Lastageplatsen 3

REDO™
  • 3 rum
  • 89,5 kvm
  • Bostadsrätt

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Storslagen trea i absolut toppskick

På centralt läge med utsikt över Helge å presenteras denna fantastiska trea anno 1929. Lägenheten har renoverats under 2021-2023 till perfektion. Vi välkomnas in i hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna samt inbyggd förvaring och leds vidare in i denna storslagna bostad. Fönster från två väderstreck släpper in ljus över klinkers och fiskbensparkett. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och stort matsalsmöblemang. Stora fönster, profilerade lister, spegeldörrar, väggdekor och stuckatur är bara några av de vackra detaljer som fångar vår uppmärksamhet. Dolda gardinskenor är ytterligare exempel på att inget har lämnats åt slumpen vid denna påkostade renovering. Master bedroom som är i fil med vardagsrummet ger plats åt dubbelsäng och inbyggda garderober. Köket är renoverat i klassisk stil med profilerade luckor, ljus bänkskiva och kakel upp till tak. Integrerade vitvaror ger ett sobert intryck. I badrummet har man lyckats skapa en lyxig hotellkänsla med vacker kakel och klinkers, golvvärme (el), infällt badkar, stor belyst spegel, kommod och handdukstork. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare förenklar vardagen. Bostadens mindre sovrum, som vetter mot innergården, rymmer säng, skrivbord och förvaring.

Från lägenheten blickar vi ut över föreningens vackra innergård med sittplatser och växtlighet.

På Lastageplatsen är det nära till allt som centrum har att erbjuda i form av kultur, restauranger och butiker etc. På promenadavstånd nås både Kristianstad Arena, Tivoliparken och Naturum. Gott om parkeringsmöjligheter och busshållplats runt hörnet gör läget bekvämt.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan så hör mäklaren av sig när det blir aktuellt för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum, Kristianstad

Lastageplatsen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.