Centrum, Kristianstad

Västra Storgatan 3B

REDO™
  • 2 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 595 000 kr
Månadsavgift: 4 877 kr/mån

Unik tvåa med vackra detaljer mitt i centrum

På lugnt läge i centrum presenteras denna unika tvåa med generös takhöjd, underbara originaldetaljer samt renoverat kök och badrum. Detta är en bostad för dig som älskar kombinationen av gammal charm och moderna lösningar. Köket som utgör lägenhetens hjärta rymmer modern köksinredning, köksö och stor matplats. Vardagsrummet som ligger en halvtrappa ner är ett mysigt rum med plats för soffa och tv. Här finns en extra ingång från Västra Storgatan. Sovrummet som vetter mot innergård är rymligt med plats för dubbelsäng och garderober. Garderoberna ingår i köpet. Badrummet är helkaklat i grått och vitt och erbjuder förutom handfat, wc och dusch även tvättpelare vilket förenklar vardagen. Hallen är rejäl med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna. Interiören är ljus med släta vita väggar som ramas in av underbara detaljer i tegel. Parkettgolv är genomgående för samtliga rum. Spröjsade fönster skapar ett vackert ljusflöde åt detta vackra hem.

På Västra Storgatan bor du centralt, med promenadavstånd till både centralstationen och stadens alla restauranger, butiker och natursköna Tivoliparken. På föreningens mysiga innergård finns grill och möblemang med plats för vännerna. Parkering hittar man antingen vid Vattentornet eller på gatorna i närheten.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum, Kristianstad

Västra Storgatan 3B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.