Alsike, Knivsta

Hälleborgsgatan 8A

Såld
  • 4 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Urläcker gavelfyra med radhuskänsla

Välkommen till ett underbart boende i denna genomgående ljusa och fina fyra med stora uteplatser och dessutom ett härligt gavelläge. Kring bostaden går generösa altanytor och kring tomten finns en inhägnad gräsyta som bostadsinnehavaren nyttjar fritt vilket ger känslan av radhus snarare än lägenhet. Bostaden har en smidig planlösning som erbjuder hela tre sovrum, ett rymligt vardagsrum med utgång till altan, ett väl utrustat kök med naturlig matplats och ett stilrent helkaklat badrum i modernt stuk. Ett hem att stortrivas i på alla sätt och vis!

I populära Alsike, endast ett par kilometer norr om Knivsta, bor ni i ett expansivt och uppskattat bostadsområde som är mycket barnvänligt. I direkt närhet till bostaden hittar ni flertalet skolor, däribland Spillkråkans förskola, Verktygslådans förskola samt Alsike skola. I närområdet finns även närbutik och pizzeria.

Här bor ni bekvämt i ett förstklassigt boende med ett perfekt geografiskt läge mellan Uppsala, Arlanda och Stockholm med härliga grönområden intill. Tåget stannar i centrala Knivsta och tar endast 29 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till stationen i Uppsala samt 8 minuter till Arlanda. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för att inte gå miste om denna chans!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna