Klagshamn, Klagshamn

Badvägen 12

Såld
  • 4 rum
  • 113 kvm
  • Bostadsrätt

Gavellägenhet i bra skick med underbar utsikt över Öresund och stor balkong i söder!

Gavellägenhet med underbar utsikt över Öresund och stor balkong i söder!

Välkommen till denna fantastiska gavellägenhet belägen på översta våningen i det populära området Klagshamn, med närhet till hav, strand och natur. Med en yta av 113 kvadratmeter och fyra rum och kök har du alla bekvämligheter du behöver. Lägenheten har fönster i alla fyra väderstreck och dessutom en stor och solig balkong i söderläge. Utsikten åt väster, norr och öster är slående, Öresundsbron, Turning Torso och Point Hyllie drar blickarna åt sig.

Gavellägenheten från 2006 är mycket välplanerad och pedantiskt skött med stora sällskapsytor och massor med ljusinsläpp. Lägenheten har tre sovrum, vardagsrum, kök, badrum, gästtoalett och tvättstuga - alla med ett modernt och stilrent utseende. Materialen är noga utvalda och av hög kvalité. Du välkomnas av en rymlig och ljus hall med separat avhängning för ytterkläder, och i anslutning till hallen finns även gästtoaletten. Den smarta planlösningen ger ett bra flöde i lägenheten. Det rymliga köket nås från två håll, vardagsrummet och tvättstugan. Kökets pärla är bänkskivan som är en snygg svart granitskiva. Vardagsrummet har ett stort burspråk som sätter en härlig prägel till rummet med mycket ljusinsläpp. Den stora balkongen på 9 m2 mot söder ger ett stort extra värde och ger möjlighet till sol och umgänge. Lägenheten är extremt välvårdad och det är bara till att flytta rakt in.
Med både närhet till hav och landsbygd finns det mycket att göra på din fritid. På promenadavstånd finns den populära stranden med fina badvatten och i småbåtshamnen kan du köpa färsk fisk. Här finns även riktigt bra skolor, förskolor, matbutik och pizzeria. Dessutom ligger Klagshamns Ryttarförening precis i närheten som har en helt nybyggd anläggning med toppmodernt stall.

Köpenhamn och Malmö nås med en kort buss-, bil- eller tågresa och shoppingcentrumet Emporia ligger ett par minuter bort med bil, liksom Hyllie Station och handelsområdet Svågertorp. Den här lägenheten har allt - de perfekta förutsättningarna för en unik livsstil i en avkopplande miljö. Välkommen hem!

Mer om mäklarna