Klagshamn

Badvägen 16

REDO™
  • 4 rum
  • 113 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 295 000 kr
Månadsavgift: 7 945 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Trivsam fyra i underbara Klagshamn

Sällan erbjuds möjligheten till en fyrrummare med huskänsla i populära Klagshamns grönskande kvarter... men nu kan denna hemtrevliga lägenhet bli eran! På trygg och lugn gata bor ni modernt och bekvämt längs 113 välplanerade kvadratmetrar med inbjudande ljus från hela fyra väderstreck. Här parkerar ni smidigt bilen på uppfarten med glittrande Klagshamnssjön och Öresundsbron som bakgrundsfond.

Man slås direkt av det härliga ljusinsläppet som flödar in och fyller de stora och ljusa rummen med naturligt ljus och skapar känslan av rymd. Allt i ett plan med öppna sociala ytor och tre sovrum i riktigt bra storlek i en genomgående planlösning. Lägg därtill ett stilrent kök och två badrum. Bostadens hjärta utgörs av vardagsrummet som ligger i fil med matplats och kök, där generösa sällskapsytor infinner sig - perfekt för familjen och tillställningar med större sällskap. Här nås även den magiska uteplatsen som bjuder på grönskande planteringar och fruktträd i ett utmärkt och solsäkert gavelläge. Att få omge sig bland vackra blommor och underbara dofter bara ett steg utanför dörren är något man bara drömmer om. Under de varmare månaderna förlängs bostaden ytterligare med en uteplats som denna och här utlovas många rogivande och härliga kvällar i en lummig oas.

BRF Kalkbrottet är en aktiv förening med en härlig gemenskap, strukturerade framtidsplaner och faciliteter som bastu, trevlig innergård och grillmöjligheter. Här bor du vid ett av Klagshamns bästa lägen, med Klagshamnsjön på några minuters gångavstånd. Närhet till både strand, lekplats, skola samt idrottshall får ni på köpet. Vill ni tar er in till centrala Malmö finns stadsbuss nr 6 som trafikerar regelbundet. Ett av södra Skånes största varuhus, Emporia, når ni bara inom någon minuts bilväg.

Välkommen hem. Vi ses på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Boka visning

  • Exklusiv förhandsvisning! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare eller boka in dig via hemsidan. Begränsat antal platser. Varmt välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Klagshamn

Badvägen 16

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.