Viken, Karlstad

Trädgårdsgatan 1

Såld
  • 1 rum
  • 38,5 kvm
  • Bostadsrätt

TOPPSKICK OCH CENTRUMNÄRA LÄGE

Stor 1:a i toppskick med centrumnära läge! Lägenheten har genomgående fina ytskikt och det större rummet är ljust och luftigt med ett burspråk som ger rummet härlig karaktär. Inbyggd sovalkov med snygg träpanel ger en separat och mysig sovplats som lätt kan stängas för med draperier. Köket renoverades 2018 och kommer från Sentens och erbjuder diskmaskin, spishäll, ugn samt kombinerad kyl och frys. Badrummet renoverades 2013/2014 och har klinkergolv, helkaklade väggar och svängbara duschväggar i glas. Gemensam balkong i söderläge finns att nyttja precis utför lägenheten. Bredband och tv ingår i avgiften, gemensamt elavtal för hela föreningen ger en fördelaktigare elkostnad varje månad. Välmående och stabil förening. Föreningen har flertalet gånger sänkt sina avgifter.

Föreningen har tre mycket fina tvättstugor, hiss från entréplan, samt en fantastiskt lummig och insynsskyddad innergård med möjlighet till grillning och umgänge. Till varje lägenhet hör ett stort förråd och det finns även separat cykelförvaring.

Ett utmärkt boende i härlig miljö nära till centrum, stadsträdgården och Mariebergsskogen med dess sköna grönområden och promenadstråk. 800 meter till Orrholmens badplats med bryggor. Bekväm närhet till resmöjligheter från Karlstad järnvägsstation och busstation samt framtida Karlstads resecentrum som beräknas stå klart under 2026.
Perfekt lägenhet för förstagångsköpare, pendlare eller student!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna