Stockfallet, Karlstad

Kolmilestigen 3 D

Såld
  • 4 rum
  • 105 kvm
  • Bostadsrätt

Väldisponerat gavelläge med villakänsla!

Välplanerat bostadsrättsradhus på hörntomt med insynsskyddat bra söder- och västerläge på den inglasade altanen.

Välplanerat bostadsrättsradhus på hörntomt med insynsskyddat bra söder- och västerläge på den inglasade altanen. Byggt 2014 med smakfulla val. Bra utrustat kök med rostfria vitvaror från Siemens. En fröjd att laga mat. Två helkaklade badrum, ett på varje våningsplan. Ett av badrummen har badkar och ett har dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Tre sovrum och en rejäl klädkammare på övre plan. På entréplan finns sällskapsytorna i kök och vardagsrum samt den inglasade altan där du kan sitta och njuta av solen.

Två parkeringar på framsidan. Gästparkering i anslutning till huset.

Detta är det perfekta området för familjer som söker en naturskön och bekväm livsstil. Här finns allt som behövs för en enkel vardag, inklusive förskola och skola för barnen. Fritidsaktiviteter är också lättillgängliga och det finns många natursköna områden att utforska. Förutom de natursköna områdena har området också flera populära lekplatser där barnen kan leka och ha kul med sina vänner. Föräldrar kan känna sig trygga i vetskapen om att deras barn har en säker plats att leka på.

Förbindelserna med kollektivtrafik är utmärkta, vilket gör det enkelt för familjer att resa runt i området. Om ni vill ta er in till Karlstad eller andra områden finns det flera fina gång- och cykelvägar att utforska, vilket också är ett bra sätt att hålla sig frisk och i form.

Sammanfattningsvis är detta område en fantastisk plats för familjer som söker en säker och naturskön livsstil. Med närhet till allt som behövs för en enkel vardag och många aktiviteter att utforska, är detta det perfekta stället att kalla hem.

Stockfallet och området kring Edsgatan är populärt bland familjer och den nya skolan är tänkt att möta behovet av grundskoleplatser i området. Skolan är tänkt att ligga öster om Stormyrsvägen. Den nya skolan ska byggas för 350 elever, F-6 med två paralleller. En fristående fullstor idrottshall ska byggas som på kvällar och helger ska vara till för cheerleading och truppgymnastik.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna