Rud, Karlstad

Mossgatan 181

REDO™
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

RYMLIG OCH VÄLPLANERAD LÄGENHET MED STOR INGLASAD BALKONG I SÖDERLÄGE - P-PLATS INGÅR!

Stor, trevlig lägenhet med väldisponerade ytor och en härlig inglasad balkong i söderläge.
Här bor du i en bra förening med god gemenskap och med välskött närmiljö. Även i övrigt en naturskön omgivning med praktisk närhet till grönområden

Välkommen till ditt framtida hem? en rymlig och trivsam lägenhet där design och funktion möts i harmoni! Här erbjuds generösa ytor som är både välplanerade och smakfullt inredda, vilket ger en ombonad känsla som genomsyrar hela bostaden.
En av lägenhetens verkliga höjdpunkter är den stora, inglasade balkongen i söderläge. Här kan du njuta av solens värmande strålar med en fri utsikt i upphöjt läge.
Lägenheten har genom åren varsamt renoverats löpande för underhåll med ambition att behålla sitt goda skick och charm. Ny kyl och frys från 2023.

I denna välskötta HSB-förening finns en stark känsla av gemenskap och samhörighet. Föreningen är en av Sveriges största och styrelsen är aktiv och har gedigen erfarenhet av att förvalta bostadsrättsföreningen. Stark och solid kassa om ca 21 MSEK, föreningen har även placerat ca 15 MSEK på ett räntekonto som tickar in räntepengar till föreningens fördel. Skuldsättningsgraden per kvm uppgick till ca 2543 kr/kvm vilket är mycket gott.

Närhet till grönskande parker och vackra promenadstråk gör att du får det bästa av två världar ? natursköna omgivningar och bekvämt stadsliv på samma gång.
Här har du allt du behöver inom gångavstånd: affärer, vårdcentral, förskola och lekpark. Och när det är dags att parkera bilen efter en utflykt eller arbetsdag, kan du enkelt göra det på din egna parkeringsplats, som naturligtvis ingår i avgiften.

Detta är en kommande försäljning. Varmt välkomna att göra intresseanmälan samt kontakta ansvariga mäklare för att veta mer.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Rud, Karlstad

Mossgatan 181

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.