Rud, Karlstad

Fadderortsgatan 8

Såld
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Inglasad balkong med fritt läge

På våning tre finner ni denna trevliga tvåa om 65 kvadratmeter. Lägenheten disponeras via ett sovrum, kök, duschrum, klädkammare samt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med soltimmar från lunch fram till kvällen.
Bostadens samtliga ytskikt har nyligen renoverats där man har valt att måla om tak, väggar och garderober i en smakfull och tidlös kulör. I köket har man även lackerat om befintliga skåpluckor och bytt ut kyl och frys.

HSB Brf Rud är en av Sveriges största bostadsrättsföreningar och är en mycket välskött och eftertraktad förening. Mellan åren 2006-2009 utfördes en stamrenovering där samtliga duschrum renoverades och under 2013-2014 byggde man ut och glasade in balkongerna till varje lägenhet. Gemensam hobbylokal, övernattningsbostad samt samlingslokal finns att boka för de boende.
Populära Rud erbjuder en härlig omgivning med gott om grönområden och fina promenadstråk med löpspår, matvarubutik, vårdcentral, apotek och all service precis utanför dörren. Goda bussförbindelser via stadsbussnätet till både Karlstad centrum samt direktbuss till Karlstad universitet. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna