Stort vardagsrum med mycket ljusinsläpp

Rud, Karlstad

Horsensgatan 12

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

LJUS OCH RYMLIG TREA! PARKERINGSPLATS INGÅR!

Drömmer du om en ljus och rymlig bostad i ett attraktivt läge? Välkommen till denna pärla på Rud!

Drömmer du om en ljus och rymlig bostad i ett attraktivt läge? Välkommen till denna pärla på Rud! Här erbjuds en 3 rum och kök-lägenhet som bjuder på genomgående ljusinsläpp och en inglasad balkong i söderläge med fri utsikt, vilket ger dig möjlighet att njuta av solen året om. Belägen på tredje våningen, lägenheten har ett högt läge som bidrar till en känsla av rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp.

Lägenheten fördelar sig på två rymliga sovrum och två toaletter, vilket gör det till ett perfekt boende för den familjen eller paret som vill ha gott om plats.

Omgivningen har allt du behöver för en bekväm vardag. Bara några steg från dörren hittar du mataffärer, apotek och busshållplats med snabbusslinje som gör det enkelt att ta sig runt. För barnfamiljer finns det flertalet förskolor och den nybyggda Färjestadsskolan i närheten. För den naturälskande finns det även nära till vackra skogsområden.

Rud är känd för sin trivsamma förening som präglas av en god sammanhållning och stabil ekonomi. Här får du inte bara ett trivsamt boende utan även en trygg och stabil förening att vara en del av.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna