Rud, Karlstad

Horsensgatan 42

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

ENDAST EN HALV TRAPPA UPP, INGLASAD BALKONG! P-PLATS INGÅR!

För både äldre som ung endast en halvtrappa upp. Inglasad balkong mot innergården. Helkaklat duschrum med tvättmaskin.

Här har ni en perfekt trerummare på första plan, endast en halvtrappa upp, med inglasad balkong mot innergården! Väldigt lugnt och fint område med en ordnad yttre miljön på innergården som erbjuder både sittgrupper, lekpark och bollplan för de yngre. Bostaden är välplanerad i sin planlösning och ger gott om garderober till förvaring både i sovrum och klädkammare. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder plats för gott om möblemang. Ordentligt kök med arbetsbänk i vinkel och plats för matgrupp vid fönster mot innergården. Hall med en monterad hatthylla. Helkaklat modernt duschrum med tvättmaskin . Två sovrum i olika väderstreck. Till lägenheten följer en reparationsfond om 4468kr som nyttjas av köpare till exempelvis tapeter, nya golv etc. Digitalt grundutbud med kanaler från ComHem och en parkeringsplats ingår i avgiften!

Till lägenheten hör två förråd i källarplan, ett matkällare -samt ett stort förråd. Nytt modern tag-system med bokningstavla till tvättstuga innanför entrédörren. Både tvättstuga och cykelförråd ligger även dessa i källarplan.

Stor och mycket välskött förening med p-plats och förråd som ingår i avgiften. Renoverad tvättstuga och grovtvättstuga i källaren. På populära Rud erbjuds en härlig omgivning med gott om grönområden och promenadstråk samt goda förbindelser via stadsbussnätet till både Karlstad centrum och universitet. Löpspår, matvarubutik, vårdcentral, apotek och all service finns precis utanför dörren.

Varmt välkommen hem!

Mer om mäklarna