Norrstrand, Karlstad

Ulvsbygatan 25E

Såld
  • 1 rum
  • 37,5 kvm
  • Bostadsrätt

SMAKFULLT RENOVERAD ETTA MED STOR UTEPLATS!

Nu har vi nöjet att presentera denna fint renoverade etta på populära Norrstrand! Med genomgående nya ytskikt i hela lägenheten, ett snyggt och modernt kök från november 2023, med diskmaskin, och badrum från 2020 så är detta onekligen en ypperlig chans att förvärva ett bekvämt och stilfullt boende.
Här har man också en stor egen uteplats i söderläge, perfekt för dig som gillar att njuta av sol och kanske fixa i ordning en liten mysig oas!

Utöver en fantastisk lägenhet har man även tillhörande goda förrådsmöjligheter då man har både vindsförråd och en rymlig matkällare.

Värme, vatten, bredband och tv ingår i hyran som ligger på 2790kr.

Som boende på Ulvsbygatan 25e har man gångavstånd till det allra mesta inom service såsom bland annat mataffärer, restauranger, skola,
dagis, grönområden och promenadstråk! Även gym och badhus finns inom gångavstånd. Dessutom finns här utmärkta bussförbindelser till både centrum och Karlstad universitet.

Stort plus är den välskötta och stabila föreningen som håller efter med underhållsbehoven och ligger bra med i den allmänna samhällsutvecklingen. Man har låtit installera både solceller och laddstolpar för elbil.

Mer om mäklarna