Norrstrand, Karlstad

Alstersgatan 38

Såld
  • 5 rum
  • 104 kvm
  • Bostadsrätt

BOSTADSRÄTTSRADHUS PÅ NORRSTRAND MED GAVELLÄGE

Äntligen har vi det stora nöjet att kunna erbjuda ett utav de fantastiska bostadsrättsradhusen på Alstersgatan, Norrstrand! Här ges plats för att njuta av radhusets fördelar med trädgård, uteplatser och garage med plats för en bil och elbilsladdare är installerat. Med en helt underbar planlösning skapas goda utrymmen för stora sociala umgängen och familjen.

Bostaden fördelas över 5 rum och kök i suterrängplan varav 3 sovrum, med möjlighet till 4. Stort socialt vardagsrum med gott om fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp, här finner du bostadens braskamin som höjer mysfaktorn. Fullutrustat kök med anslutning till matplats. Övre plan erbjuder 3 sovrum i bra storlekar samt ett badrum. Från badrummet har du ett tvättnedkast till den separata tvättstugan. Gott om förvaringsmöjligheter i form av garderob och klädkammare.

Trevlig utemiljö på såväl fram och baksida med bra solläge. Mycket välskött BRF där värme, vatten, sophämtning, kabel tv och bredband ingår i avgiften! Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till skolor, buss, mataffärer och grönområden samtidigt som det är nära till stan.

Ett bra alternativ till villa på Norrstrand, välkommen hem!

Mer om mäklarna