Lamberget, Karlstad

Lambergsgatan 29D

Såld
  • 3 rum
  • 64,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad trea med högt läge på citynära Lamberget!

Varmt välkomna till denna ljusa och fina trea på natursköna och mysiga Lamberget med fönster i två väderstreck. Denna lägenhet ligger på 2:a våningen i huset, som ligger uppe på berget, vilket ger en härlig utsikt över ett lummigt grönområde och en glimt av Lambergstjärnets glittrande vatten. Lägenheten erbjuder en bra planlösning med stora sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och platsbyggda garderober i hallen samt även ett förråd ute på balkongen.

Det första som möter oss är en inbjudande hall med gott om plats för jackor och skor. Till höger har vi det ena sovrummet. Ett rum med fönster i österläge, platsbyggda garderober och nya ytskikt och laminatgolv. Vidare in i lägenheten åt höger hittar vi ett ljust och fräscht kök med mycket skåp för förvaring, stor kyl och frys, diskmaskin och varmluftsugn.
Till vänster i hallen kommer vi det större sovrummet som är ett rymligt rum med härligt ljusinsläpp och även här nya ytskikt och stora garderober.
I badrummet finns badkar, tvättmaskin, ny kommod med handfat och en ny duschblandare med takdusch.
Till sist kommer vi till det stora och luftiga vardagsrummet. Ett trivsamt rum för socialisering och avslappning. Här får vi även tillgång till den fantastiska balkongen, med sin utsikt över trädtopparna och Lambergstjärn. Här finns många soltimmar att hämta och vill man njuta av vackra solnedgångar över solstaden så är det här din plats!

Stort plus till välskött förening med god ekonomi.
I närområdet finns trevliga promenadstråk, lekplatser, närhet till skog och gym. Med cykel tar du dig snabbt och smidigt till centrum på under 10 minuter. Dessutom mycket bra bussförbindelser till centrum med hållplats bara ett stenkast bort.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna